www.kontorsmaterial.se

Dymo LabelWriter 4XL

DYMO® erbjuder nu utskrift på 10 cm breda etiketter med märkmaskinen DYMO® LabelWriter™ 4XL. Det enkla och prisvärda sättet att skriva ut professionella etiketter med hög kvalitet. Den här 10 cm stora märkmaskinen erbjuder en upplösning på 300 dpi, snabb utskriftshastighet, en smidig, kompakt design och ger ett fantastiskt resultat till ett bra pris. Det ekonomiska direkta termiska trycket betyder också att etiketter är det enda material du behöver. Inget bläck. Ingen toner. Inget slöseri med tid.

Märkmaskinen DYMO® LabelWriter™ 4XL kan skriva ut på etiketter för många föremål, på allt från kontor till kommersiella miljöer, t.ex. för leverans och mottagning, lagerstyrning, detaljhandel, vård, transport och logistik. Med märkmaskinen DYMO® LabelWriter™ 4XL får du utskrift av hög kvalitet, snabb utskriftshastighet och en kompakt design – allt till ett bra pris.
- Skriver ut etiketter som är 10 x 15 cm, plus dussintals befintliga DYMO® LabelWriter™-etikettstilar och storlekar för olika kontors- och kommersiella användningsområden.
- Skriver ut upp till 53 etiketter per minut* eller 3,2""/sekund (*4 raders adressetikett)
- Skriver ut med hög upplösning – 300 dpi, idealiskt för text, bilder och streckkoder.
- Termiskt tryck behöver varken bläck eller toner.
- USB-ansluten – använd bara den medföljande USB-kabeln
- PC-kompatibel – Windows® XP, Windows Vista™, Windows® 7
- Liten anläggningsyta – sparar utrymme
- Nätverkskompatibel.

Begränsad returrätt

PRIS
4016.00 kr

Enhet: 1 st
Artikelnummer: S0904950
Leveranstid: 3-9 dagar
Direktlänk: http://www.kontorsmaterial.se/product.php?id=8228
Kundtjänst: 075-75 75 500